info@nyugtatoerintes.hu | +36 30 754 2689 | +36 30 913 9049

blokk címe

blokk tartalma

Ojtozi Adrienn

természetgyógyász-reflexológus, életviteli tanácsadó-tréner,
gerincjóga oktató

12 évvel ezelőtt egészségügyi diplomát szerezve segítőként dolgoztam 1 évig, ami mellett úgy éreztem szeretném a tanultakat kiegészíteni természetes gyógymódokkal, lélekgyógyászattal, hogy később holisztikus szemléletet követve tudjak segíteni, még teljesebben embertársaimnak.

Így életviteli tanácsadóként folytattam a munkámat, közben elsajátítva a természetgyógyászatot is. Ezt követte különféle masszázsirányzatok megtanulása, a jóga mellett.

Szeretetteli érintéseinket megérzi egy másik ember és szakszerű ismeretekkel együtt sokat lehet segíteni a testi-lelki jóllét megteremtésében masszázsokkal is.

Hivatásomnak érzem, hogy hozzájárulhassak az emberek életéhez azáltal, hogy segítek rámutatni valódi énjükre, hogy összekapcsolódhassanak végtelen erőforrásaikkal.  Boldognak és harmonikusnak érzem magam, és érzem, hogy bárki képes örömmel  és szeretetben létezni ebben a világban.
  

 

Az alábbi tevékenységeimről bővebb információt a weboldalamon olvashatsz (www.ojtoziadrienn.hu):

- Természetgyógyászati tanácsadás
- Lelki blokkoldás
- Gerincjóga oktatás
- Tréningek

 

Kántás Zoltán

masszőr

2017-ben szereztem masszőr képesítést, melyet követően folyamatos gyakorlás és munka eredményeként, további szakszerű ismereteket elsajátítva fejlesztettem tovább a gyakorlati tudásomat.

Véleményem szerint jó, ha egy masszőr szabadon meri kombinálni a különböző stílusokat. Így az általa végzett masszázs mindig egyedi és különleges lesz. Ezért is igyekszem a saját utamat járni, kreatívan és bátran meríteni a különböző masszázsirányzatokból. 

Hatalmas köszönettel adózva a lelkes segítőimnek, vendégeimnek, folyamatos munka eredményeképpen, a visszajelzések és tapasztalatok felhasználásával sikerült kialakítanom a saját stílusomat, mely főként relaxációs- és svédmasszázs elemeket ötvöz:

nyugtató érintés masszázs stúdió - 2018

powered by x-CMS 1.20
admin